About us

Sa novotvorenom, luksuzno obnovljenom 2016.g. Multifunkcionalnom dvoranom Antea želimo se približiti trendovima 21 stoljeća i gradu Osijeku te svim posjetiteljima pružiti vrhunsku uslugu.
Multifunkcionalna dvorana Antea sa svojom površinom 500 m2 omogućuje svadbene i druge svečanosti do 200 osoba - sjedećih mjesta, vrhunskim uređenjem interijera koji je moguće prilagoditi bojama po zahtjevu, svečanim okruglim stolovima, modernim rasvjetnim sustavom te mnoštvom detalja koji će zadovoljiti i najzahtjevnije.
Konstrukcijska rješenja podržana u estetskom smislu Multifunkcionalnu dvoranu Antea prilagodili smo i za manja događanja svečanog karaktera poput manjih svadbenih svečanosti (okupljanja najužeg kruga gostiju, od 10 osoba pa naviše), obiteljskih okupljanja svih prigoda.
Neposredno uz Multifunkcionalnu dvoranu Antea nalazi se i parkiralište osposobljeno za smještanje 70 vozila, bez naplate i s osiguranim nadzorom.
Naš tim kuhinje pobrinut će se da Vam zadovolji gastronomske potrebe sa vrhunskim specijalitetima spremljenim na tradicionalni način te nenametljivim uvođenjem svjetskih trendova kuhanja.
Pozivamo Vas da se uvjerite u kvalitetu naše ponude i nadamo se preporučite prijateljima, poznanicima, poslovnim partnerima….
KONTAKT:
Saša Ciganović, voditelj poslovanja Multifunkcionalne dvorane Antea
tel: 031/215-550; mob: 098/305-445
mail: dvoranaantea@gmail.com