About us

Sa novotvorenom, luksuzno obnovljenom 2016.g. Multifunkcionalnom dvoranom Antea želimo se približiti trendovima 21 stoljeća i gradu Osijeku te svim posjetiteljima pružiti vrhunsku uslugu.
Multifunkcionalna dvorana Antea sa svojom površinom 500 m2 omogućuje svadbene i druge svečanosti do 300 osoba - sjedećih mjesta, vrhunskim uređenjem interijera koji je moguće prilagoditi bojama po zahtjevu, svečanim okruglim stolovima, modernim rasvjetnim sustavom te mnoštvom detalja koji će zadovoljiti i najzahtjevnije.
Konstrukcijska rješenja podržana u estetskom smislu Multifunkcionalnu dvoranu Antea prilagodili smo i za manja događanja svečanog karaktera poput manjih svadbenih svečanosti (okupljanja najužeg kruga gostiju, od 10 osoba pa naviše), obiteljskih okupljanja svih prigoda.
Neposredno uz Multifunkcionalnu dvoranu Antea nalazi se i parkiralište osposobljeno za smještanje 70 vozila, bez naplate i s osiguranim nadzorom.
Naš glavni kuhar, hrvatski velemajstor gospodin Ante Dozan i njegov tim pobrinut će se da Vam zadovolji gastronomske potrebe sa vrhunskim specijalitetima spremljenim na tradicionalni način te nenametljivim uvođenjem svjetskih trendova kuhanja.
Pozivamo Vas da se uvjerite u kvalitetu naše ponude i nadamo se preporučite prijateljima, poznanicima, poslovnim partnerima….
KONTAKT 1:
Marijana Merunka, voditelj poslovanja Multifunkcionalne dvorane Antea
tel: 031/215-550; mob: 098/339-099
mail: marijana.merunka@inspekt-ing.hr
KONTAKT 2:
Ante Dozan, voditelj HIP-a Multifunkcionalne dvorane Antea
mob: 097/792-7-441